,

De coaches achter Droog Trainen Vrouwen?

henry en rinus

Het verhaal begint in 2010 in dit jaar leerden Henry en Rinus elkaar kennen. Ze hadden allebei een typisch Nederlands leventje. Een leuke baan een koophuis, leuke dingen doen met familie of vrienden en af en toe op vakantie gaan.

Toen Rinus en Henry elkaar leerden kennen bleken ze dezelfde interesses en gevoel voor humor te hebben en dat was het recept voor een nieuwe vriendschap. Allebei waren ze werkzaam bij een specialistische dienst van de politie. Het was een supertoffe baan waar ze leuke dingen meemaakten.

Een typische werkdag begon om 06.30 uur en er werden lange werkdagen gemaakt dus veel tijd voor hunzelf was er niet, ze waren altijd druk en gejaagd. Henry en Rinus gingen op zoek om voor meer vrijheid voor zichzelf te creëren. Rinus begon zich te verdiepen in internet marketing en Henry volgde snel daarna.

Na hun diensten bij de politie zaten ze vaak uren achter hun laptop waardoor ze nog langere dagen maakten. Maar met een duidelijk doel In de maanden die volgden bouwden ze tientallen websites. Daar genereerden ze wel wat geld uit maar het was niet genoeg om minder te gaan werken. Ze hebben lange tijd gebrainstormd hoe dat kwam. Toen kwam het idee om iets te bouwen waar je passie voor hebt.

Met hun achtergrond (defensie en politie) is er altijd 1 ding geweest waar zij altijd mee bezig zijn geweest. Sport en fysieke fitheid. Bij defensie was dit allround (hardlopen, fietsen, zwemmen, survivalruns etc.)

Toen kwam Henry op het idee…Om een website te bouwen over krachttraining en voeding waarbij de nadruk ligt op het bouwen van je droomlichaam. In 2013 was Droogtrainen geboren Toen zij met Droog Trainen Academie begonnen hadden ze weinig verstand van training en voeding. Ze zijn de website begonnen met de kennis die ze toen hadden vanuit hun ervaring in de gym.

Inmiddels hebben Henry en Rinus vele uren (10.000+) besteed aan leren over krachttraining, voeding en de fitness lifestyle. Ze hebben verschillende opleidingen gevolgd (Bayesian bodybuilding, Overload Worldwide, diverse seminars in binnen en buitenland).

Van 2010 tot en met 2017 hebben Henry en Rinus  (naast hun baan) keihard gewerkt om van DTA een succes te maken…En dat is gelukt. Zij hebben inmiddels honderden mannen en vrouwen geholpen met het bouwen van hun droomlichaam.

Inmiddels werkten ze nog 3 dagen in de week bij de politie…Maar Henry en Rinus wilden 100% in het helpen van klanten besteden, meer mensen helpen meer toffe content maken En daarnaast wilden ze ook met hun andere passie bezig zijn……reizen….andere landen ontdekken

Dus na lang wikken en wegen hebben ze in 2018 een rigoureus besluit genomen. Ze hebben allebei hun huis te koop gezet hun baan opgezegd en gewoon in het diepe gesprongen

Ze zijn 6 maanden naar Thailand gegaan en daar hebben ze En waar zij DTA hebben uitgebouwd tot het meest praktische en resultaatgerichte fitness platform van België en Nederland

Wat is het Droog Trainen Protocol Vrouwen?

Dit is een programma dat bestaat uit twee digitale boeken waarin je wel meer dan 100 bladzijden vindt met informatie over voeding en training

Het digitale programma is zo eenvoudig opgesteld dat het voor iedereen mogelijk is om ermee te beginnen. Het vraagt wel wat leeswerk en bepaalde dingen laten ze je zelf doen. Omdat ze uit ervaring hebben geleerd dat dit het beste werkt.

In de inleiding leggen de auteurs uit dat motivatie en volharding belangrijk zijn. Daarnaast geven ze je tips over hoe je moet omgaan met de mening van anderen. Want daar krijg je zeker mee te maken als je aan deze uitdaging begint.

Wat leer je bij het Droog Trainen Protocol Vrouwen?

Hoe moet jij trainen om het beste resultaat te behalen?

Volgens Rinus en Henry is vrijwel alles wat fitness magazines en trainers ons vertellen verkeerd. De meeste mensen doen dan ook vaak maar wat en zien da n door de bomen het bos niet meer. Met dit programma helpen zij jou om de juiste balans te vinden tussen krachttraining en cardio. Door die oefeningen te doen die voor vrouwen zoals jij en ik het beste resultaat opleveren. Hiervoor hoef je volgens hen niet uren per dag in de sportschool door te brengen.

Welke voeding is goed of kan je beter laten staan?

Jezelf uithongeren door extreem weinig calorieën in te nemen daarmee breng je je metabolisme in de war. Hierdoor bestaat de kans dat je meer aankomt dan dat je kwijtspeelt. Volgens Rinus en Henry is de verhouding 70 procent voeding en 30 procent beweging de ideale formule voor vetverlies

Koolhydraten vermijden? Onzin vinden de twee mannen. Zeker voor actieve mensen zoals sporter zijn koolhydraten belangrijk. Je leert over de kracht van voeding en volgens een maaltijdschema eten dat voor jou praktisch haalbaar is. Stap voor stap leer hoe je effectief vet kunt verliezen en behouden.

Hoe je lichaam werkt en jij het beste resultaat behaalt door sport en voeding goed te combineren.

Met dit programma leer je hoe je kunt genieten van gezonde voeding en je lichaam begrijpen. Je krijgt inzicht in het verbruik van je calorieën en leert wat je wel en niet mag eten. Doordat je snel resultaten ziet, blijf je gemotiveerd. Dat is erg belangrijk als je dit programma volgt. Met de juiste ingesteldheid voorkom je dat je het programma opgeeft.

Het Droog Trainen Protocol Vrouwen bestaat uit drie onderdelen:

Deel 1 Voeding:

Voeding is namelijk een belangrijke factor als je wilt afvallen. In dit onderdeel krijg je inzicht over wat je wel en niet kunt eten tijdens het droogtrainen. Je leert hoe je vet kunt verliezen. Want inzicht is het sleutelwoord tot succes.

Deel 2 Training

In dit gedeelte leer je hoe je om moet gaan met krachttraining en cardio. Hoe je daar een gezonde balans in vindt.

Deel 3 Vooruitgang

Je begint het programma met het opstellen van een plan. In dit onderdeel leer je hoe je kunt nagaan of je vooruitgang boekt en of je eventueel je plan moet bijschaven. Je krijgt hierbij uitleg over de data die je nodig hebt en hoe je je vooruitgang kunt meten.

Welke onderwerpen worden er zoal behandeld:

  • Beweging
  • Voeding
  • Krachttraining en cardio
  • Waarom herstel en rust belangrijk zijn
  • Wat is je metabolisme
  • Voedingsmanagement

Zoals jullie in bovenstaand artikel hebben gelezen bieden Henry en Rinus met hun Protocol een zeer uitgebreide vorm van begeleiding. Ik hoop dat jullie na het lezen van het artikel helemaal enthousiast zijn geraakt en vandaag nog willen beginnen met het Droog Trainen Protocol Vrouwen. klik dan direct op onderstaande link om het protocol aan te schaffen!