Krachttraining en diëten

bordje salade

Diëten

Ja wie van de dames die willen afvallen kennen het niet, je wilt afvallen en gaat op dieet na dieet na dieet, welk dieet is nu goed voor jou? Er zijn zoveel verschillende soorten dieetboeken op de markt dat je door het bos de bomen niet meer ziet. De een geeft het op de ander gaat door en die zullen uiteindelijk ook daadwerkelijk afvallen en vooral als je dit doet in combinatie met een trainingsprogramma.

In dit artikel zal ik een paar diëten bespreken en natuurlijk de keus aan jou welke jou aanspreekt. Let wel! Wat voor de een werkt hoeft niet voor jou te werken want een ieder heeft een ander metabolisme en denk vooral aan de vrouwen in de overgang die last krijgen van hun hormoonhuishouding, maar je moet wel doorzetten om daar achter te komen en je strikt houden aan dat betreffend dieet.

Dieet en krachttraining zijn twee van de belangrijkste onderdelen van een gezonde levensstijl. Beide zijn belangrijk voor het maximaliseren van fysieke prestaties en het minimaliseren van het risico op ziekte en letsel. Een goede voeding is cruciaal om het lichaam te voorzien van de voedingsstoffen die het nodig heeft om goed te kunnen functioneren.

Het speelt ook een rol bij het verbeteren van de lichaamssamenstelling, het percentage vetvrije massa in het lichaam in vergelijking met het totale lichaamsgewicht. Voeding speelt een belangrijke rol bij krachttraining. De meerderheid van de sporters die aan krachttraining doen, sporten ook op andere dagen om snel resultaat te boeken.

 

Dit omvat vaak een dieet dat 60% eiwit, 30% koolhydraten en 10% vet bevat. De beste manier om te bepalen of u de juiste hoeveelheid eiwit binnenkrijgt voor uw doelen, is door uw dagelijkse behoefte te berekenen aan de hand van de onderstaande richtlijnen. Dieet is misschien wel het belangrijkste onderdeel van een krachttrainingsprogramma voor vrouwen.

Als je spieren wilt opbouwen en vet wilt verliezen, moet je genoeg eten om de spiersynthese te ondersteunen, maar niet zo veel dat je aankomt. Door bepaalde soorten voedsel en voedselgroepen te targeten om een ​​specifiek doel te bereiken, kunt u uw doelen sneller bereiken. Als u bijvoorbeeld spieren wilt opbouwen, wilt u voldoende eiwitten binnenkrijgen om weefsel op te bouwen en te herstellen, maar niet zo veel dat u aankomt.

Dieet- en krachttraining voor vrouwen gaat over meer dan alleen spieropbouw. Het is belangrijk voor vrouwen om een ​​gezond lichaam op te bouwen dat hun fysieke activiteit ondersteunt. Dit betekent spieren opbouwen, gezond houden en vet verliezen wanneer dat nodig is. Dit betekent ook dat je je bewust moet zijn van het voedsel dat gezond is voor vrouwen om spieren op te bouwen en het voedsel dat dat niet is.

Voeding is een belangrijk onderdeel van een gezonde levensstijl. Het is het voedsel dat je eet om spieren op te bouwen en te behouden, wat je helpt om te sporten en je energieniveau te verhogen. Het speelt ook een rol bij het verbeteren van de lichaamssamenstelling, het percentage vetvrije massa in het lichaam in vergelijking met het totale lichaamsgewicht.

Wat is het “Project Gezond”?

 

 

 

bekijk hier de beste prijs!

 

 

 

 

Na de bestseller ‘Afvallen met gezond en vooral lekker eten’ presenteren Natalia en Walter van Project Gezond hun tweede boek. Vol met gloednieuwe weekmenu’s en overheerlijke recepten!

Het eerste boek van Project Gezond was een regelrechte bestseller! Ruim 150.000 exemplaren zijn er al van verkocht. De recepten vallen goed in de smaak, de weekmenu’s zijn gemakkelijk te volgen en nog belangrijker: er worden prachtige resultaten behaald. Nederland valt massaal af met Project Gezond! Reden genoeg voor het volgende boek Speciaal voor dit tweede boek hebben Natalia en Walter 40 gloednieuwe recepten ontwikkeld.

Recepten die je nergens anders vindt, ook niet op projectgezond.nl. Stamppot, muffins, kippenpootjes, vegetarische lasagne, bami, tapenade, gevulde paprika’s en een topper van een broodje hamburger. Zomaar een greep uit de recepten die je tegenkomt in dit boek. Al dit lekkers is verwerkt in 8 complete weekmenu’s waarin exact wordt beschreven wat en hoeveel je mag eten.

Haal de boodschappen in huis, geniet van heerlijke maaltijden en zie stap voor stap je ideale gewicht in beeld komen. Zo leuk en lekker kan afvallen zijn. Echt waar! Project Gezond werd in 2015 opgericht door het echtpaar Natalia en Walter Rakhorst. In 2015 besloot Natalia dat zij iets anders wilde gaan doen, namelijk dieetadvies geven. In eerste instantie was het idee om dit een-op-een te gaan doen.

Tijdens een paar avonden brainstormen kwamen Natalia en Walter echter op het idee om hier een online programma van te maken om zo nog meer mensen te kunnen helpen. Project Gezond was hiermee geboren: een online platform voor mannen en vrouwen die willen afvallen met gezond en lekker eten.

De basis van Project Gezond zijn gezonde weekmenu’s. Deze weekmenu’s zijn er in 4 varianten, afhankelijk van je dagelijkse behoefte en je afslankdoel (1.250, 1.500, 1.800 en 2.100 calorieën). In eerste instantie werden de menu’s alleen digitaal via een online abonnement aangeboden. In 2017 besloten Natalia en Walter echter om voor de liefhebbers ook een fysiek boek te maken. Dit werd een groot succes en daarom volgde er een tweede boek in 2018.

Het boek “Project Gezond” bestaat uit:

 • 8 weekmenu’s in 4 varianten
  Net als in boek 1 vind je ook in dit boek 8 weekmenu’s in vier calorie varianten. Namelijk 1.250, 1.500, 1.800 en 2.100 Kcal.
 • 40 uitgewerkte recepten
  Veel gerechten uit de weekmenu’s zijn zonder recept te bereiden. Daarnaast staan er voor de uitgebreidere maaltijden 40 uitgewerkte recepten in het boek, compleet met foto’s.
 • Boodschappenlijstjes
  Net als in boek 1 vind je ook in dit boek weer handige kant en klare boodschappenlijstjes.
 • Nieuw: calorietabellen
  Nieuw ten opzichte van boek 1 zijn de calorietabellen. Hierin kan elke man en vrouw eenvoudig aflezen wat zijn of haar caloriebehoefte is.
 • Nieuw: nog meer tips en adviezen
  In het tweede boek staan wederom diverse tips en adviezen.

Food Sisters

bekijk hier de beste prijs!

Food Sisters, zo heet het nieuwe kookboek van twee zussen met een passie voor gezonde voeding. De recepten zijn gezond, makkelijk en suikervrij.

Wil jij afvallen, mét een goed plan? BESTSELLER val af en eet minder koolhydraten.
Volg dan onze super makkelijke weekmenu’s.
> 8 weekmenu’s
> meer dan 100 recepten

Al meer dan 10 jaar begeleiden de Foodsisters mensen bij het eten van minder koolhydraten. Al hun praktijk ervaring hebben ze gebundeld in één compleet en praktisch boek. Met veel informatie over afvallen en 8 makkelijk te volgen weekmenu’s.

Minder koolhydraten en suiker eten, maar je weet niet hoe?
Wij zijn super blij om te zien dat we op deze manier het afvallen voor veel mensen simpeler hebben gemaakt. Even niet hoeven denken wat je nu weer moet eten.

Wat kan ik verwachten van de ‘in 8 weken slank’ methode?
8 weken slank is hoe wij leven en slank zijn- en blijven ondanks dat we gezinnen hebben, partners hebben die werken, kinderen die spelen, sporten en vriendjes/ vriendinnetjes hebben én een snelgroeiend bedrijf hebben…

Het boek “Food Sisters”bestaat uit:

Het boek bevat twee weekmenu’s. Die zijn vooral bedoeld voor mensen die wat pondjes kwijt willen raken en zich afvragen hoeveel je nou op een dag mag eten. Ik krijg er zelf een beetje honger van. Er staan heel lekkere dingen bij, maar het is op sommige dagen wel erg licht.

Een dagmenu bevat drie maaltijden en twee tussendoortjes, dat is een pluspunt. In de tweede helft van het boek vind je losse recepten. Ik geef je een lunchrecept dat me erg lekker lijkt. Het laat ook zien dat de recepten niet moeilijk zijn.

 

bekijk hier de beste prijs!

 

Vegetarisch (Project Gezond)

Het zesde en nieuwste boek in de succesvolle reeks van Project Gezond! Vegetarisch eten. Je kunt er simpelweg niet meer omheen. Er zijn immers veel goede redenen om minder of geen vlees en vis te eten. Wat jouw redenen ook zijn, dit vegetarische afslankboek van Project Gezond is de ideale manier om de daad bij het woord te voegen!

In dit boek vind je ruim 70 heerlijke recepten die zijn verwerkt in 8 handige en compleet uitgewerkte weekmenu’s. Op deze menu’s staat exact aangegeven wat en hoeveel je per dag mag eten om op een gezonde manier af te vallen. Daarnaast is dit boek ook ideaal wanneer je niet wilt afvallen maar wel gezond en gevarieerd wilt eten.

Ben je bang dat je de smaak of structuur van vlees gaat missen? Dat is nergens voor nodig! Ook nu er geen gebruik wordt gemaakt van vlees en vis zijn de basisvoorwaarden van Project Gezond absoluut overeind blijven staan: elk recept moet gezond, makkelijk te maken en vooral heel erg lekker zijn. Van smeuïg bananenbrood tot aan crunchy mozzarellasticks.

En van een bizar lekker broodje vegaburger tot aan heerlijke shakshuka. Project Gezond laat zien dat vegetarisch eten een feest kan zijn. Gebruik dit boek om je wekelijkse vegadag of -dagen een culinaire boost te geven of om volledig vegetarisch te eten. Wat jouw reden ook is om met dit boek aan de slag te gaan, één ding is zeker: er staat je nog heel veel lekkers te wachten!

 

 

 

bekijk hier de beste prijs!

 

 

 

 

Heerlijk Winter

Al 40.000 stuks verkocht! Hét afslankboek voor de herfst en winter! Het succes van Project Gezond duurt voort. Sinds de lancering van het eerste boek in 2017 hebben al zeker 300.000 mensen profijt gehad van de heerlijke recepten en handige weekmenu’s die Natalia en Walter maken.

Met dit boek voegen zij weer een nieuwe dimensie toe aan het afslanken. Namelijk: seizoensproducten! Hoe leuk is het als je ook tijdens het afslanken kunt genieten van al het lekkers dat de herfst en winter te bieden hebben.

Denk aan een heerlijke truffelpasta, pompoencake, runderstoof met bier, een vegetarische quiche met brie en spinazie, stevige tomatensoep met rookworst, stamppotten, hachee en een geweldige mandarijn-roomkaastaart met een bodem van kruidnoten.

Natalia en Walter hebben speciaal voor dit boek 40 gloednieuwe recepten ontwikkeld. Net als in eerdere boeken, zijn deze recepten verwerkt in 8 complete weekmenu’s waarin exact wordt beschreven wat en hoeveel je mag eten.

Laat je verrassen door de makkelijke en vooral lekkere recepten. En ontdek dat het ook in de wintermaanden heel goed mogelijk is om af te vallen en ondertussen te genieten van heerlijk eten!

Voeding en hormonen

MARJOLEIN DUBBERS heeft online de Energieke Vrouwen Academie opgericht. Deze site is met meer dan 2 miljoen bezoekers per jaar het grootste Nederlandstalige platform voor vrouwen op weg naar vitaliteit en gezondheid. Inmiddels zijn tienduizenden vrouwen geïnspireerd om hun voedingspatroon te veranderen. Marjolein is food- en lifestylecoach en heeft een passie voor de gezondheid van vrouwen.

‘Voeding & Hormonen’ gaat in op vragen als: Voel je je niet fit? Ben je te zwaar, extreem hongerig vlak voor je menstruatie of slaap je slecht? Neem dan je voeding eens onder de loep!

‘Voeding en hormonen’ is het derde boek van Marjolein Dubbers. Het boek gaat in op de invloed van voeding op de balans van je hormonen, en welke invloed dit heeft op je energieniveau. Marjolein is auteur van de bestsellers ‘Het Energieke Vrouwen Voedingskompas’ en ‘Eet meer energie’. Hiervan zijn samen meer dan 70.000 exemplaren verkocht en beide zijn in meerdere talen uitgebracht.

In ‘Voeding en Hormonen’ gaat het over vragen als: Voel je je niet fit? Ben je te zwaar, extreem hongerig vlak voor je menstruatie of slaap je slecht? Neem dan je voeding eens onder de loep!

Voeding speelt een cruciale rol als het om onze gezondheid gaat. Met eenvoudige, kleine aanpassingen in je voeding kan je al grote invloed hebben op je hormonen en daarmee op je energieniveau.

Het boek bevat volop theorie over voeding en hormonen en 12 nieuwe recepten die laten zien hoe makkelijk en lekker het is om je voeding aan te passen. Zo breng je je hormonen in balans en leg je een gezonde basis voor je algehele gezondheid.

‘Een gids over het temmen van hormonen en opvliegers door een meer uitgebalanceerd leven.’ – Algemeen Dagblad
‘Met volop energie wordt het leven zoveel makkelijker en leuker! – Marjolein Dubbers

Marjolein Dubbers is food- en lifestylecoach en auteur. Ze volgt veel trainingen in binnen- en buitenland op het gebied van voeding, hormonen, gezondheid, coaching en persoonlijke ontwikkeling. Ze heeft online de Energieke Vrouwen Academie opgericht. Met meer dan 3,5 miljoen bezoekers per jaar is dit het grootste platform in Nederland voor vrouwen op weg naar vitaliteit en gezondheid.

Conclusie!

Om een beter resultaat te krijgen bij het krachttraining is het van groot belang om een aangepaste training en uitgebalanceerde dieet te hebben. Bovenstaand heb ik een paar voorbeelden weergegeven. Wil je toch liever een persoonlijk aangepast dieet, schaf dan vandaag nog het “Droog Trainen Protocol Vrouwen aan. Hier helpen de coaches Henry en Rinus jou aan een persoonlijke trainingsschema en een dieet die bij jou past.

Dus niet aarzelen druk op onderstaande knop om naar het ‘Droog Trainen Protocol Vrouwen te gaan!